Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър бТВНяма опасност да стане сакатлък от

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър бТВНяма опасност да стане сакатлък от
Коментари Харесай

Румен Петков: Създаването на второ НСО гарантира сакатлък. Самозабравянето на Борисов има медицински параметри

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

Кадър бТВ

Няма заплаха да стане сакатлък от основаването на второ НСО, а има гаранции, че ще стане сакатлък. И с болежка би трябвало да каже, че това се прави от премиера Борисов, който би трябвало да схваща тези неща. Кое от НСО-ата ще има по-силни функционалности? Разделянето на човешкия запас е грозно, тъй като ние по този метод деморализираме състава посредством друг вид възнаграждение. Дискредитираме се и се злепоставяме пред нашите сътрудници. 

Това разяснява в студиото на бТВ Румен Петков. 

Трябва да се уточняват технологията и метода за установяване на персоните, които ще се охраняват, тъй като когато в закона написа " и други ", махаме това нещо от закона и всичко завършва, уточни той.

Охраняваното лице може да уточни кои персони да не бъдат проверявани, макар че разпоредбите на НСО са наложителни за всички гости. Но охраняваният може да уточни кой да не бъде проверяван, разяснява Петков.

НСО би трябвало да смъкна премиера от кормилото, тъй като той няма право самичък да си кара джипа. НСО би трябвало да каже, че има правила и да се опълчи на охраняваното лице. Но когато е признат този властнически метод, нещата явно към този момент стоят по различен метод. Президентите досега не ми е известно по този начин да са командорили НСО, защото това е в техен персонален ущърб. Но когато е властнически метода, гледаме шкафчета с милиони евра, златни кюлчета, бутилки с уиски, женски чанти. Ако беше възприето да се направи парламентарна анкетна комисия, за пет минути този въпрос със фотосите от спалнята на Борисов щеше да се реши. Защото комисията щеше да го пита има ли хора, които не са проверявани от НСО и кои са те, разяснява той.

Трябва да си дадем сметка накъде отиваме като общество, като медии, като самочувствие, като персонално достолепие. Премиерът дотам се е самозабравил, че живее с усещането, че е обкръжен от търанджии. Има неща, които са минати като мярка, като граница. След като публицистите изтърпяха това отношение към тях, не знам до каква степен може да се стигне, уточни Петков.

Самозабравянето на премиера има медицински параметри. Допускаме ли, че президента праща дронове до прилежащата вила!? Това са парадокси, които винават границата на естествения метод на разум и аз не съм подготвен да вървя след този метод на мислене, добави той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР